Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Kituri supraveghere

Kituri supraveghere

Un kit de supraveghere video este format dintr-un ansamblu de camere de supraveghere, dvr - nvr - hvr, suport de inregistrare(harddisk) si cabluri. Nu am inclus in ele cabluri si hdd pentru ca nevoile fiecarui client difera de la caz la caz.

Kiturile prezentate sunt pur orientative pentru a va face o idee despre ceea ce ar trebui sa contina un sistem de supraveghere.

Pentru a viziona imaginile live sau inregistrate de camerele de supraveghere aveti nevoie suplimentar de un televizor sau monitor pc. Toate dvr-urile incluse in aceste kituri de supraveghere video sunt dotate cu iesire VGA pentru a facilita vizionarea fara alte mufe suplimentare pe un monitor pc.

Dupa caz, la un sistem de supraveghere cu 4 camere, imaginea este impartita in 4 pe ecran, la 8 in 8 patrate distincte, etc.

Subcategorii

 • Kit supraveghere video cu 2 camere

  La orice kit de supraveghere cu 2 camere sunt folosite dvr-uri de 4 porturi. Ulterior daca nevoile dumneavoastra de monitorizare cresc puteti adauga 2 camere de supraveghere suplimentare.

  Configuratiile prezentate nu sunt obligatorii, putandu-se inlocui orice subcomponenta. Ecranul de monitorizare este impartit in 4 cadrane distincte.

  Aceste sisteme de supraveghere pot fi accesate de pe internet si prin orice smartphone prin aplicatii gratuite care se gasesc in GooglePlay sau AppStore.

 • Kit supraveghere video cu 4 camere

  Pretul unui kit de supraveghere cu 4 camere este dat de suma componentelor incluse la care se poate adauga un discount pentru cantitate.

  Sunt formate din dvr de 4 canale, diverse camere de supraveghere de interior sau exterior si conectica. Cablurile si harddisk-ul nu sunt incluse pentru ca necesitatile fiecarui client difera.

  Se livreaza cu softurile de monitorizare pentru calculator (control management system) . Aplicatiile de vizualizare pe smartphone se pot downloada gratis de pe internet.

 • Kit supraveghere video cu 8 camere

Exista 76 produse.

Categories Kituri supraveghere

top