Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere supraveghere exterior

Camere supraveghere exterior

Toate modelele de camere video de supraveghere din categoria exterior au integrate elemente de protectie la apa, inghet si unele chiar si la agresiuni precum si elemente de protectie la lumina prea puternica a soarelui printr-o palarie metalica. In gama lor de aplicabilitate sunt incluse curtile imobilelor, parcari zone zone comerciale, fatada cladiri, terenuri.

Fiabilitatea crescuta este unul din principalele directii de proiectare pentru aceste camere. Un element diferentiator pentru camerele de exterior este lentila - poate fi fixa (3,6 mm, 6 mm, 8 mm, 16 mm) sau varifocala.

Fiind facute pentru exterior, ele asigura securitatea proprietatii dumneavoastra si pe timp de noapte prin intermediul ledurilor, matricilor cu infrarosu. In functie de puterea si dimensiunea ledurilor cu infrarosu ele vad pe distante incepand cu 10m si pana la peste 100 m. Pentru a va usura alegerea am impartit in categorii de distanta toate modelele.

Subcategorii

 • pentru maxim 20 m

  Camerele de supraveghere din aceasta categorie sunt concepute pentru a surprinde imagini pe distante de maxim 20 m.

  Desi sunt concepute pentru distante mici, unghiul de vizualizare este foarte deschis. Se recomanda a fi folosite in magazine mici, hale sau pentru supravegherea directa a usilor sau oricare alte puncte de acces.

  In acesta categorie sunt prezente camere foarte ieftine dar si camere de supraveghere profesionale. Prezinta toate elementele de protectie la intemperii, doar puterea si densitatea ledurilor cu infrarosu este mai mica.

 • pentru maxim 40 m

  40 m este distanta pentru care sunt concepute majoritatea camerelor video. Sunt camere de supraveghere cu lentila incepand de la 6 mm si lentila varifocala. Senzorii de captare am imaginilor sunt : CMOS, CCD, NDIS. Rezolutia acestor camere de supraveghere incepe de la 420 linii tv si pana la camere profesionale cu 1000 linii tv.

  Concepute pentru exterior, sunt din metal si prezinta elemente superioare de protectie la intemperii. Ledurile sau matricea cu infrarosu este mai puternica asigurand imagini de calitate si pe timp de noapte.

 • pentru maxim 100 m

  Camere de supraveghere de putere. Aceste modele sunt dotate cu lentile mari sau varifocale. Ledurile cu infrarosu sunt mai  mari sau mai numeroase. Daca la marea majoritate a camerelor avem consumuri de pana in 500 mA, la aceasta categorie de camere de supraveghere avem nevoie 1A sau chiar mai mult. Consumul mai mare este dat de ledurile cu infrarpsu care pe timp de noapte consuma mai mult.

  Elementele de protectie contra intemperiilor sunt prezente si la aceste camere. Nu se recomanda montarea directa pe stalpi metalici.


Exista 58 produse.

Categories Camere supraveghere exterior

top