Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Dvr

Dvr

Digital  video recorder sau dvr este principala componenta a unui sistem de supraveghere. Aceste aparate primesc semnalul analogic sau digital (in functie de model) de la camere si fac inregistrarea propriu zisa pe un harddisk.  Una din functiile de baza ale acestor dvr-uri este transmisia pe internet in timp real a imaginilor primite de la camere.

Un dvr are mai multe moduri de inregistrare : non-stop, la miscare, pe interval orar. De asemenea pot fi accesate simultan de mai multi utilizatori. Preturile sunt mai mult decat atractive, in ultimii ani inregistrandu-se o scadere dramatica a costului de achizitie a unui dvr

Subcategorii

 • Dvr cu 4 canale

  Unitatile dvr din aceste categorie au 4 porturi(canale) video. Unele modele sunt dotate suplimentar si cu porturi audio pentru captarea sunetului ambiental si intrari alarma.

  Compresia H264 este inclusa la toate aceste modele, precum si capacitatea de a transmite pe internet, accesarea imaginilor live de pe orice device mobil. Nici o unitate dvr de 4 canale nu vine dotata cu harddisk, acesta se alege in functie de perioada maxima de inregistrare dorita. Preturi atractive.

 • Dvr cu 8 canale

  La unitatile dvr de 8 canale (porturi) este necesara o unitate de stocare mai mare. Cantitatea mai mare de informatii care se scrie simultan pe harddisk necesita atentie in alegerea hdd-ului. La fel ca si la alte unitati dvr , si la dvr-urile  cu 8 porturi sunt incluse ca facilitati de baza compresia H264, transmisia pe internet, programe gratuite de vizualizare pe smartphone.

  Preturile sunt accesibile, variind in functie de numarul de fps-uri si rezolutia de inregistrare.

 • Dvr cu 16 canale

  Dvr-urile cu 16 canale sunt destinate obiectivelor de dimensiuni mai mari si au integrate optiuni de conectare cu sisteme de alarma. Compresia este un factor foarte important, la aceste modele de dvr fiind implementat un algoritm superior de compresie H264. In unele situatii nu este indeajuns un spatiu de stocare de 2T.

  Pentru rezolvarea acestei probleme multe unitati din categoria dvr stand alone cu 16 canale ofera posibilitatea de a instala mai multe harddisk-uri.

  Preturile atractive inlesnesc realizarea unui sistem de supraveghere complex pentru monitorizarea completa a obiectivului dvs.

 • Dvr cu 32 canale

Exista 37 produse.

Categories Dvr

top