Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Procedura de returnare a produselor

 

In cazul in care doresti sa returnezi un produs achizitionat , te rugam sa urmezi pasii urmatori:
1. Pregatesti coletul

Este obligatoriu sa trimiti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului.
2. Trimiti coletul inapoi

Dupa ce ai efectuat acesti pasi te rugam sa expediezi produsul, printr-un curier rapid (exclus Posta Româna, PrioriPost) la adresa specificata in certificatul de garantie: Bd. Unirii nr 9, bl2A, ap 6, Bucuresti
Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

3. Iti restituim banii
Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediezi coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa iti facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali daca este cazul.

 

Banii inapoi garantat in 30 zile

 
Produsele achizitionate din magazinul CDSV.RO se pot returna, in ambalajul original si in aceasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
 
In conformitate cu dispozitiile art. 7 din OG 130/2000 cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului. In cazul denuntarii, produsul trebuie sa fie insotit de toate accesoriile, manualele de utilizare si eventualele softuri incluse, precum si certificatul de garantie (original), iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata. Cheltuielile de restituire, se suporta conform legii, de catre cumparator.
 
In conformitate cu prevederile art. 8 din aceeasi ordonanta, rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului, adica data primirii in depozit al produsului.

Important

 
Nu fac obiectul denuntarii unilaterale a contractului produsele deteriorate sau care prezinta defectiuni din culpa cumparatorului, precums cele care au fost desfacute ori ale caror piese au fost inlocuite si nici produsele nefunctionale care fac obiectul reparatiilor sau inlocuirii lor in baza garantiei.
 
Conform art.10 din OG 130/2000, republicata, nu se restituie in termenul de 10 zile urmatoarele produse:
- produsele al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
- produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau personalizate la cererea acestuia, precum si cele care prin natura lor nu pot fi returnate sau cele care se deterioreaza ori se degradeaza rapid;
- inregistrarile audio, video sau programele informatice in cazul in care sunt desigilate de catre consumator
 

Banii inapoi si pentru persoanele juridice!

 
Acest serviciu este dedicat prin lege strict persoanelor fizice. Insa, pentru ca dorim sa fim cat mai aproape de clienti  si dorim sa multumim pe toata lumea fara a face nici un fel de discriminare, acordam acest serviciu si persoanelor juridice. Astfel, daca doresti sa comanzi un produs din magazinul nostru si vrei sa iti facturam produsele pe firma, solicita acest lucru cu incredere operatorilor nostri, poti returna produsul linistit daca acesta nu se ridica la nivelul asteptarilor tale.
 
Acest serviciu este unul GRATUIT.
 
Pentru informatii suplimentare legate de returul produselor, suna la oricare dintre numerele de telefon afisate pe site, scrie-ne un e-mail la adresa office[at]cdsv.ro sau acceseaza pagina Contact si completeaza formularul online.
top