Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

 Compania care administreaza site-ul www.cdsv.ro, denumit in continuare CDSV, este SC Digital Tech Trading SRL, numita in continuare Vanzator, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/20877/2007 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 13258193.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Vanzatorul isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si Conditii".

 

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului CDSV - imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Vanzator a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site

Vanzatorul garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul CDSV si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Vanzatorului fara acordul prealabil scris al acestuia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul CDSV, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul CDSV, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de Vanzator prin calitatea sa de importator direct. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre Vanzator oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Vanzator de la acest client.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul pentru produsele aduse la comanda. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. Orice produs care nu are pret (are afisat pret zero) se subintelege ca nu este de vanzare asta deoarece nu este in stocul societatii.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Vanzator isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin confirmare online (de catre client) sau prin confirmare telefonica.

Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre client, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.

Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a FanCourier. Pentru locatii afla in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale.

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vanzator care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. Inainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de catre curier. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care, daca coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Vanzatorului, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru produse aflate in categoria "Precomanda"

Produsele din oferta vanzatorului care au specificat textul "Precomanda" se pot achizitiona doar prin achitarea integrala a produsului prin ordin de plata sau card bancar.

Termenele de livrare pentru aceste produse sunt cele comunicate de catre angentii vanzatorului, telefonic sau prin posta electronica. Ordinea de livrare pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza in ordinea inregistrarii platii in conturile vanzatorului si in acord cu termenele specificate mai sus.

Clientul este indreptatit de a renunta oricand la o comanda inregistrata pentru un produs aflat la precomanda, cu posibilitatea de a-i fi restituita suma transferata catre vanzator. Renuntarea la comanda se face printr-o notificare trimisa catre vanzator prin posta electronica sau in scris.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula in orice moment o comanda inregistrata pentru produse aflate la precomanda, printr-o notificare trimisa cumparatorului, telefonic sau prin posta electronica.

Vanzatorul nu este raspunzator pentru comisioanele suplimentare inregistrate si achitate de catre cumparator la momentul si in legatura cu plata efectuata sau ulterior acestei date.

7. Obligatiile clientului pentru produsele primite cu titlul de "Cadou"

Produsele livrate de catre vanzator cu titlu de "cadou" sunt oferite ca o metoda de recompensare a clientului pentru comanda efectuata pe websiteul vanzatorului.

Clientul a luat la cunostinta si recunoaste ca produsul oferit de catre vanzator cu titlu de "cadou" reprezinta un motiv determinant pentru plasarea unei comenzi pe site-ul vanzatorului, obligandu-se ca in situatia in care doreste sa returneze produsul achizitionat sa returneze si produsul primit cu titlu de "cadou" in starea in care l-a receptionat.

In situatia in care clientul returneaza produsul achizitionat si doreste restituirea sumei achitate dar nu returneaza si produsul oferit drept "cadou", vanzatorul este indreptatit sa retina din suma returnata catre client contravaloarea produsului "cadou" la valoarea avizata pe factura de achizitie.

8. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. Vanzatorul  isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata. Dovada platii trebuie trimisa catre Vanzator la adresa de e-mail office@CDSV.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului.

De asemenea, plata produselor se poate efectua si online, cu card de credit. Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor tale.

9. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia Vanzatorului emisa prin calitatea sa de importator direct, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie.

Garantia Extra este un produs comercial distinct si optional reprezentand o garantie conventionala ce extinde garantia legala a produsului cu perioada mentionata in fiecare certificat. Garantia Extra intra in vigoare imediat dupa expirarea termenului legal de garantie oferita de catre producator.

Garantia Extra se adreseaza strict clientilor care achizitioneaza de pe site-ul CDSV sau din magazinele CDSV produse care fac obiectul garantiei. Odata aleasa optiunea Garantiei Extra, la achizitionarea produselor, clientul va primi pe langa certifcatul de garantie obligatorie si un certificat de garantie conventionala de care se va folosi la fiecare solicitare service.

Costul Garantiei Extra este specificat pentru fiecare produs pe site-ul CDSV sau in magazinele CDSV, atat timp cat acest produs face parte din categoria acelora care beneficiza de garantia extinsa. Garantia Extra se factureaza ca si produs distinct si se achita optional si individual pentru fiecare produs achizitionat.

In cazul defectiunilor aparute dupa intrarea in vigoare a acestei garantii extinse, clientul va trimite produsul care face obiectul garantiei catre CDSV, folosind platforma online QuickService, special dedicata clientilor. Procedura de solutionare a Garantiei Extinse respecta intocmai conditiile in care se deruleaza procedura de solutionare garantiei initiale obligatorie.

Termenii Garantiei Extinse, sunt cei prevazuti in cuprinsul certificatului de garantie conventionala si prin urmare, asumati de catre cumparator/client la momentul achizitiei.

10. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul CDSV pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Vanzatorul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat sa plateasca nici un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Vanzatorului si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Vanzatorul nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

11. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul CDSV este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Vanzatorului nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului CDSV.

Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul CDSV. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

12. Confidentialitate - Publicitate

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Mesajele Vanzatorului sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de CDSV. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.CDSV.ro. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date CDSV, cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

13. Litigii si dispoziti finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe CDSV sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Maramures. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati folosind formularul nostru online sau prin email la adresa info@CDSV.ro. In cazul oricaror sugestii sau reclamatii puteti folosi formularul online destinat acestui scop.


top