Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de interior EV-IRDOM-S05 View full size

Camere de interior EV-IRDOM-S05

Home

Available

 

      Vedere nocturna 20 m  
Senzor 1/3" Sony
700 linii TV 
Lentila 3.6 mm
Auto White Balance
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 178.56

EV-IRDOM-S05

Add Subtract

26 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 17 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 17 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 1.70.


Functii speciale ale acestor camere supraveghere cctv:
  • Capabilitatea AWB-'Auto White Balance' ajusteaza automat temperatura de culoare a imaginii captata de camera de supraveghere in functie de modul de lumina prezenta.
  • Functia OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor de monitorizare care poate fi apelat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot ajusta diverse setari cu care acest tip de camere supraveghere este prevazuta.
  • Caracteristica DNR-'Digital Noise Reduction' izoleaza "zgomotul" din imaginile surprinse de camera de supraveghere, generand in felul acesta o inregistrare clara si deosebita. Aceasta caracteristica este extrem de folositoare in situatiile in care semnalul video are zgomot.

Captura foto pe timp de zi

Demo camera de supraveghere cu infrarosu IRDOM-S05 ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camera de supraveghere interior cu infrarosu IDDOM-S05 noaptea

 

 

Caracteristici tehnice:
 

 Rezolutie  700 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD
 Lentila   fixa 3.6 mm
 Infrarosu  24 leduri IR, maxim 20 m  
 Protectie  interior
 Consum  150 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   0 - 40 grade C  
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, ATR, DNR, Effio OSD, Low illumination 

 

 

DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de interior EV-IRDOM-S05 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top