Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de interior EV-CAM-S01 View full size

Camere de interior EV-CAM-S01

Home

Available

 

      Back Light Compensation
Senzor 1/3" Sony CCD 
420 linii TV 
Lentila varifocala 3.5 - 8 mm
Auto White Balance
Autoiris
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 159.96

EV-CAM-S01

Add Subtract

27 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 15 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 15 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 1.50.


Caracteristici deosebite ale acestor camere de supraveghere de interior:

  • Functia AWB-'Auto White Balance' ajusteaza automat temperatura de culoare a inregistrarii surprinsa de camera video depinzand de genul de iluminare existenta.
  • Optiunea BLC-'Back Light Compensation' reda mecanic amanunte marite in portiunile intunecoase ale unei imagini atunci cand o lumina mai mare decat cea fireasca le ascunde. Aceasta functie este folositoae atunci cand lumina vine preponderent din spatele obiectului supravegheat.

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  420 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD
 Lentila   varifocala 3.5 - 8 mm  
 Infrarosu  Nu  
 Protectie  interior
 Consum  150 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   0 - 40 grade C  
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Nu
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, Autoiris
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de interior EV-CAM-S01 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top