Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camera de interior EV-CAM-S05 View full size

Camera de interior EV-CAM-S05

Home

Available

 

      Back Light Compensation 
Senzor 1/3" Sony CCD 
700 linii TV 
Lentila varifocala 3.5 - 8 mm
Auto White Balance
Autoiris
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 277.76

EV-CAM-S05

Add Subtract

30 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 27 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 27 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.70.


Functii speciale ale acestor camere de supraveghere interior:

  • Capabilitatea AWB-'Auto White Balance' adapteaza automatic temperatura de culoare a inregistrarii surprinsa de camera supraveghere depinzand de modul de lumina prezenta.
  • Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un panou de comanda al camerelor de supraveghere ce poate fi executat de pe TV,monitor etc. In acest meniu putem ajusta diferite parametri cu care acest model de camere supraveghere video este prevazuta.
  • Caracteristica DNR-'Digital Noise Reduction' izoleaza "zgomotul" din imaginile surprinse de camera de supraveghere, dand astfel o inregistrare limpede si deosebita.
  • Functia BLC-'Back Light Compensation' reda automatic detalii sporite in portiunile intunecoase ale unei imagini atunci cand o lumina mai mare decat cea fireasca le acopera.

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  700 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD
 Lentila   varifocala 3.5 - 8 mm  
 Infrarosu  Nu  
 Protectie  interior
 Consum  150 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   0 - 40 grade C  
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele

  BLC, Autoiris, DNR, ATR, Low illumination,

  Effio OSD

DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camera de interior EV-CAM-S05 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top