Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de interior D1X2812SE View full size

Camere de interior D1X2812SE

Home

Available

 

      Wide Dynamic Range   
Senzor 1/3" Sony CCD  
700 linii TV 
Lentila varifocala 2.8-12 mm 
Auto White Balance
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 220.72

D1X2812SE

Add Subtract

30 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 22 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 22 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.20.


Optiuni speciale incluse in aceasta camera de supraveghere infrarosu pentru interior:
  • Optiunea AWB-'Auto White Balance' ajusteaza automatic temperatura de culoare a inregistrarii captata de camera de supraveghere in functie de genul de iluminare existenta.
  • WDR-'Wide Dynamic Range' este o functie a camerelor de supraveghere care perfectioneaza captarea in situatii de iluminare nepotrivite.
  • Puteti ajusta camera in functie de situatie datorita meniului OSD. Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor de supraveghere ce poate fi accesat de pe TV,monitor etc. In acest meniu putem ajusta diferite setari cu care acest model de camere de supraveghere este dotata.

Captura foto pe timp de zi

Demo camera supraveghere interior d1x2812se pe timp de zi 

 

Captura foto pe timp de noapte

Demo camere pentru supraveghere d1x2812se pe timp de noapte

 

 

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  700 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD  
 Lentila   varifocala 2.8 - 12 mm 
 Infrarosu  Nu 
 Protectie  interior
 Consum  100 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   0 - 40 grade C 
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Da
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, Effio-E DSP
 
 
 
 

DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de interior D1X2812SE este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top