Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de interior PW-6620L View full size

Camere de interior PW-6620L

Home

Available

 

      Vedere nocturna 20 m 
Senzor 1/3" Sony EXVIEW HAD CCD 
700 linii TV 
Lentila 3.6 mm
Digital Noise Reduction
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 234.36

PW-6620L

Add Subtract

30 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 23 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 23 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.30.


Functii speciale ale acestor video camere de supraveghere pentru interior:

  • Functia AWB-'Auto White Balance' ajusteaza automatic temperatura de culoare a imaginii captata de camera de supraveghere depinzand de modul de lumina disponibila.
  • WDR-'Wide Dynamic Range' este o proprietate a camerelor de supraveghere ce perfectioneaza captarea in conditii de iluminare nefavorabile.
  • Puteti ajusta camera dupa preferinte cu ajutorul meniului OSD.Functia OSD-'On-Screen Display' este un panou de comanda al camerelor de supraveghere ce poate fi apelat de pe TV,monitor etc. In acest meniu putem ajusta diferite setari cu care acest model de camere supraveghere este inzestrata.
  • Optiunea DNR-'Digital Noise Reduction' elimina "zgomotul" din imaginile inregistrate de camera de supraveghere, furnizand in felul acesta o inregistrare curata si deosebita.

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  700 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony EXVIEW HAD CCD 
 Lentila   fixa 3.6 mm
 Infrarosu  24 leduri IR, maxim 20 m  
 Protectie  interior (metalica)
 Consum  350 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   0 - 40 grade C 
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Da
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, DNR, Effio-E DSP
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de interior PW-6620L este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top