Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camera de interior D1R2812CM View full size

Camera de interior D1R2812CM

Home

Available

 

      Vedere nocturna 30 m 
Senzor 1/4" Super DIS 
700 linii TV 
Lentila varifocala 2.8-12 mm 
Auto White Balance
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 215.76

D1R2812CM

Add Subtract

27 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 21 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 21 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.10.


Caracteristici deosebite ale acestor camere de supraveghere interior:
  • Optiunea AWB-'Auto White Balance' adapteaza automatic temperatura de culoare a imaginii captata de camera video depinzand de tipul de iluminare disponibila.
  • Puteti ajusta cu usurinta setarile camere cu ajutorul meniului OSD.Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un panou de comanda al camerelor video care poate fi accesat de pe TV,monitor etc. In acest meniu putem schimba diverse setari cu care acest model de camere supraveghere video este inzestrata.

Captura foto pe timp de zi

Demo camera de supraveghere d1r2812cm ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camera supraveghere d1r2812cm noaptea

 

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  700 linii TV 
 Tip senzor    1/4" Super DIS 
 Lentila   varifocala 2.8 - 12 mm 
 Infrarosu  36 leduri IR, maxim 30 m  
 Protectie  interior
 Consum  350 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   0 - 40 grade C 
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Nu
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC , ICR

DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camera de interior D1R2812CM este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top