Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de interior SKD28/700E View full size

Camere de interior SKD28/700E

Home

Available

 

      Vedere nocturna 30 m 
Senzor 1/3" Sony Exview HAD CCD   
700 linii TV 
Lentila varifocala 2.8-12 mm
Autoiris
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 277.76

SKD28/700E

Add Subtract

30 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 27 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 27 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.70.


Functii speciale ale acestor camere de supraveghere pentru interior:
  • Optiunea AWB-'Auto White Balance' regleaza automat temperatura de culoare a imaginii captata de camera video depinzand de tipul de iluminare existenta.
  • WDR-'Wide Dynamic Range' este o proprietate a camerelor de supraveghere ce perfectioneaza inregistrarea in situatii de iluminare proaste.
  • Functia OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor de monitorizare ce poate fi executat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot regla diferite setari cu care acest tip de camere supraveghere este inzestrata.
  • Calitatea video deosebita a acestei camere de supraveghere este asigurata de functia DNR.Caracteristica DNR-'Digital Noise Reduction' izoleaza "zgomotul" din imaginile inregistrate de camera de supraveghere, generand astfel o inregistrare clara si deosebita.

Captura foto pe timp de zi

Demo camera de supraveghere d1r2812cm ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camera supraveghere d1r2812cm noaptea

 

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  700 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony Exview HAD CCD  
 Lentila   varifocala 2.8 - 12 mm
 Infrarosu  36 leduri IR, maxim 30 m
 Protectie  interior
 Consum  400 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   0 - 40 grade C 
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Da
 On-Screen Display  Da, pe cablu
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, DNR, Autoiris

DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de interior SKD28/700E este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top