Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camera de interior PW-131 View full size

Camera de interior PW-131

Home

Available

 

      Back Light Compensation 
Senzor 1/3" AVTECH CCD 
420 linii TV 
Lentila 3.6 mm
Autoiris
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 0.00

PW-131

Add Subtract

20 items in stock

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Functii speciale ale acestor video camere de supraveghere de interior:

  • Caracteristica AWB-'Auto White Balance' ajusteaza automat temperatura de culoare a inregistrarii inregistrata de camera supraveghere in functie de modul de lumina existenta.
  • Functia AGC-'Automatic Gain Control' are rol in compensarea schimbarilor de iluminat ce duc la reducerea semnalului video, oferindu-va in acest fel o imagine de calitate indiferent de conditiile luminoase.
  • Functia BLC-'Back Light Compensation' reproduce automat detalii marite in regiunile intunecoase ale unei imagini atunci cand o iluminare mai crescuta decat cea normala le acopera.

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  420 linii TV 
 Tip senzor    1/3" AVTECH CCD  
 Lentila   fixa 3.6 mm
 Infrarosu  Nu 
 Protectie  interior
 Consum  80 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   0 - 40 grade C 
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Nu
 Automatic Gain Control  Da
 Altele  BLC, AES, Autoiris, Audio 
 
 
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camera de interior PW-131 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top