Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de interior YHO-600U4R View full size

Camere de interior YHO-600U4R

Home

Available

 

      Motion detection 
Senzor 1/3" Sharp CCD 
700 linii TV 
Lentila 3.6 mm
Autoiris
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 0.00

YHO-600U4R

Add Subtract

20 items in stock

Acest produs nu are puncte de loialitate.


Proprietati deosebite ale acestor camere:

  • Capabilitatea AWB-'Auto White Balance' ajusteaza mecanic temperatura de culoare a inregistrarii surprinsa de camera de supraveghere depinzand de genul de iluminare disponibila.
  • WDR-'Wide Dynamic Range' este o proprietate a camerelor de supraveghere ce perfectioneaza captarea in stari de lumina nepotrivite.
  • Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor video ce poate fi executat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot schimba diverse setari cu care camera de supraveghere este echipata oferindu-va astfel usurinta necesara pentru a o seta de unul singur.
  • Functia DNR-'Digital Noise Reduction' scade "zgomotul" din imaginile surprinse de camera de supraveghere, furnizand in felul acesta o inregistrare clara si distincta.
  • Caracteristica AGC-'Automatic Gain Control' are atributie in contrabalansarea variatilor de lumina care duc la scaderea semnalului video.
  • Functia BLC-'Back Light Compensation' reda automat amanunte crescute in zonele intunecate ale unei imagini atunci cand o iluminare mai crescuta decat cea normala le mascheaza.

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  700 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sharp CCD 
 Lentila   fixa 3.6 mm
 Infrarosu  Nu 
 Protectie  interior
 Consum  100 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   0 - 40 grade C 
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Da
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Da
 Altele  BLC, AES, Autoiris, Motion detection, Privacy, Zi/Noapte 
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de interior YHO-600U4R este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top