Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de interior PW-25SHD View full size

Camere de interior PW-25SHD

Home

Available

 

      Digital Noise Reduction 
Senzor 1/3" Sony CCD
650 linii TV 
Lentila 3.7 mm
Auto White Balance
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 271.56

PW-25SHD

Add Subtract

19 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 27 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 27 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.70.


Functii speciale ale acestor camere de interior:

  • Functia AWB-'Auto White Balance' adapteaza automat temperatura de culoare a imaginii inregistrata de camera de supraveghere depinzand de modul de lumina existenta.
  • WDR-'Wide Dynamic Range' este o functie a camerelor de supraveghere care imbunatateste captarea in stari de iluminare nefavorabile. Calitatea imaginii oferita datorita acestei functii este deosebita.
  • Functia OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor video care poate fi apelat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot regla diferite setari cu care camera este inzestrata.
  • Caracteristica DNR-'Digital Noise Reduction' scade "zgomotul" din imaginile inregistrate de camera supraveghere, generand in felul acesta o imagine curata si distincta.

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  650 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD  
 Lentila   fixa 3.7 mm
 Infrarosu  Nu 
 Protectie  interior
 Consum  100 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   0 - 40 grade C 
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Da
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, DNR
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de interior PW-25SHD este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top