Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de interior YHO-85W3 View full size

Camere de interior YHO-85W3

Home

Available

 

      Disimulata in senzor de miscare  
Senzor 1/4" Sharp CCD 
600 linii TV 
Lentila 3.7 mm
Auto White Balance
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 283.96

YHO-85W3

Add Subtract

20 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 28 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 28 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.80.


Functii incluse in aceasta camera pentru interior:

  • Caracteristica AWB-'Auto White Balance' regleaza automatic temperatura de culoare a inregistrarii captata de camera de supraveghere depinzand de modul de iluminare existenta. Calitatea imaginilor redate de aceasta camera este imbunatatita datorita functiei AWB.

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  600 linii TV 
 Tip senzor    1/4" Sharp CCD  
 Lentila   fixa 3.7 mm
 Infrarosu  Nu 
 Protectie  interior
 Consum  100 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -10 -  + 50 grade C 
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Nu
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, disimulata in senzor de miscare, iesire microfon 
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de interior YHO-85W3 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top