Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de interior EV-DOMENVF-S05 View full size

Camere de interior EV-DOMENVF-S05

Home

Available

 

      Digital Noise Reduction
Senzor 1/3" Sony CCD 
700 linii TV 
Lentila 3.6 mm
On-screen Display 
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 190.96

EV-DOMENVF-S05

Add Subtract

30 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 19 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 19 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 1.90.


Functii speciale ale acestor video camere de supraveghere:
  • Caracteristica AWB-'Auto White Balance' adapteaza automat temperatura de culoare a imaginii surprinsa de camera de supraveghere in functie de modul de lumina existenta.
  • Functia OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor de monitorizare care poate fi executat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot schimba o variatie de optiuni cu care acest model de camere supraveghere este inzestrata.
  • Functia DNR-'Digital Noise Reduction' filtreaza "zgomotul" din imaginile inregistrate de camera video, emitand astfel o inregistrare clara si distincta. Aceasta optiune este folositoare atunci cand exista mult zgomot pe semnalul video.

Captura foto pe timp de zi

Demo camere pentru supraveghere domenvf-s05 ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camere supraveghere dome domenvf-s05 noaptea

 

 
 
Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  700 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD 
 Lentila   fixa 3.6 mm
 Infrarosu  Nu  
 Protectie  interior
 Consum  300 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   0 - 40 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, ATR, DNR, Effio OSD, Low illumination 

 

 

DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de interior EV-DOMENVF-S05 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top