Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camera de interior EV-IRDOM-04 View full size

Camera de interior EV-IRDOM-04

Home

Available

 

      Vedere nocturna 20 m  
Senzor 1/3" CMOS 
 600 linii TV 
Lentila 3.6 mm
Auto White Balance
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 97.96

EV-IRDOM-04

Add Subtract

27 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 9 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 9 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 0.90.


Caracteristici speciale ale acestor video camere de supraveghere:

  • Optiunea AWB-'Auto White Balance' echilibreaza automat temperatura de culoare a imaginii surprinsa de camera de supraveghere depinzand de genul de iluminare disponibila. Aceasta facilitate imbunatateste calitatea imaginii atunci cand situatia de iluminare nu este favorabila.
  • Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un panou de comanda al camerelor de monitorizare ce poate fi executat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot ajusta o variatie de optiuni cu care acest model de camere supraveghere este dotata.
  • Caracteristica DNR-'Digital Noise Reduction' filtreaza "zgomotul" din imaginile captate de camera video, dand astfel o inregistrare curata si deosebita.

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  600 linii TV 
 Tip senzor    1/3" CMOS 
 Lentila   fixa 3.6 mm
 Infrarosu  24 leduri IR, maxim 20 m  
 Protectie  interior
 Consum  150 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   0 - 40 grade C  
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Nu
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, Ir-cut
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camera de interior EV-IRDOM-04 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top