Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de exterior SK928/700E View full size

Camere de exterior SK928/700E

pentru maxim 100 m

Available

 

      Vedere nocturna 60 m       
Senzor 1/3" Sony EXVIEW HAD CCD  
700 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Digital Noise Reduction
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 297.60

SK928/700E

Add Subtract

28 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 29 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 29 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.90.


Aceasta camera de supraveghere are urmatoarele functii speciale:

 

 • Optiunea AWB-'Auto White Balance' ajusteaza automatic temperatura de culoare a imaginii captata de camera video in functie de modul de iluminare prezenta.
 • WDR-'Wide Dynamic Range' este o functie a camerelor de supraveghere ce imbunatateste inregistrarea in situatii de iluminare proaste.
 • Functia OSD-'On-Screen Display' este un panou de comanda al camerelor de supraveghere ce poate fi accesat de pe TV,monitor etc. In acest meniu putem regla diferite optiuni cu care camera de supraveghere este dotata.
 • Aceasta camera de supraveghere reda imagini clare datorita functiei DNR. Caracteristica DNR-'Digital Noise Reduction' filtreaza "zgomotul" din imaginile captate de camera video, dand astfel o inregistrare limpede si deosebita.
 • Functia AGC-'Automatic Gain Control' are atributie in contrabalansarea schimbarilor de lumina ce duc la reducerea semnalului video.
 • Optiunea BLC-'Back Light Compensation' reda mecanic amanunte marite in portiunile inchise ale unei imagini atunci cand o stralucire mai crescuta decat cea normala le acopera.

Captura foto pe timp de zi

camere de supraveghere sk928 cu lumina

Captura foto pe timp de noapte

Foto camere de supraveghere sk928 cu infrarosu

 

 • Caracteristici tehnice:
   
   Rezolutie  700 linii TV 
   Tip senzor    1/3" Sony EXVIEW HAD CCD 
   Lentila   varifocala 2.8-12 mm
   Infrarosu  72 leduri IR , maxim 60 m 
   Protectie  exterior
   Consum  500 mA
   Alimentare  12Vcc
   Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
   Auto White Balance  Da
   Wide Dynamic Range  Da
   On-Screen Display  Da 
   Automatic Gain Control  Da 
   Altele  BLC, DNR, AES, UTC, Effio-E DSP 

   

   
 • Link download
  Manual camere pentru supraveghere de exterior SK928700E
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de exterior SK928/700E este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top