Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de exterior EV-SPEED18X-S05 View full size

Camere de exterior EV-SPEED18X-S05

pentru maxim 100 m

Available

 

      Back Light Compensation 
Senzor 1/3" Sony Super HAD CCD
 650 linii TV color, 700 linii TV alb/negru  
Rezistenta la intemperii
Lentila varifocala 4.7 - 85 mm
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 1,176.76

EV-SPEED18X-S05

Add Subtract

25 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 117 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 117 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 11.70.


Caracteristici deosebite pentru aceasta camera de supraveghere:
  • Optiunea AWB-'Auto White Balance' potriveste automat temperatura de culoare a inregistrarii captata de camera video in functie de modul de lumina existenta.
  • Functia OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor de monitorizare ce poate fi apelat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot schimba diverse parametri cu care camera video este dotata.
  • Functia BLC-'Back Light Compensation' reprezinta automat amanunte sporite in zonele intunecoase ale unei imagini atunci cand o stralucire mai crescuta decat cea normala le mascheaza.


Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  650 linii TV color, 700 linii TV alb/negru 
 Tip senzor    1/3" Sony Super HAD II CCD
 Lentila   varifocala 4.7 - 85 mm
 Infrarosu  Nu  
 Protectie  exterior
 Consum  1000 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -10 - 50 grade C  
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, Effio E OSD, Pelco, RS485, Zoom 18X  
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de exterior EV-SPEED18X-S05 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top