Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camera de exterior EV-ZOOM72-S05 View full size

Camera de exterior EV-ZOOM72-S05

pentru maxim 100 m

Available

 

      Vedere nocturna 60 m 
Senzor 1/3" Sony CCD
700 linii TV 
Lentila varifocala 2.8 - 12 mm 
Zoom motorizat
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 469.96

EV-ZOOM72-S05

Add Subtract

32 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 46 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 46 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 4.60.


Aceste camere de supraveghere exteriorau urmatoarele calitati speciale:

  • Caracteristica AWB-'Auto White Balance' regleaza automat temperatura de culoare a imaginii surprinsa de camera de supraveghere in functie de modul de iluminare existenta.
  • WDR-'Wide Dynamic Range' este o caracteristica a camerelor de supraveghere ce imbunatateste inregistrarea in conditii de iluminare nepotrivite.
  • Functia OSD-'On-Screen Display' este un panou de comanda al camerelor video care poate fi executat de pe TV,monitor etc. In acest meniu putem schimba diferite parametri cu care camera de supraveghere este echipata. Acest meniu permite setarea rapida si facila a camerei de supraveghere.
  • Functia DNR-'Digital Noise Reduction' elimina "zgomotul" din imaginile inregistrate de camera supraveghere, generand in felul acesta o inregistrare limpede si deosebita.

 

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie   700 linii TV
 Tip senzor    1/3" Sony CCD
 Lentila   varifocala 2.8 - 12 mm
 Infrarosu  72 leduri IR, maxim 60m  
 Protectie  exterior
 Consum  1000 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -10 - 50 grade C  
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Da
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, Effio OSD, Zoom motorizat, DNR, ATR  
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camera de exterior EV-ZOOM72-S05 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top