Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de exterior VC-IR837 View full size

Camere de exterior VC-IR837

pentru maxim 100 m

Available

 

      Vedere nocturna 50 m       
Senzor  1/3" Sony Super HAD CCD 
600 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Back Light Compensation
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 234.36

VC-IR837

Add Subtract

24 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 23 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 23 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.30.


Caracteristici speciale atribuite acestor camere de supraveghere:
  • Functia AWB-'Auto White Balance' regleaza automat temperatura de culoare a imaginii inregistrata de camera de supraveghere depinzand de modul de iluminare existenta.
  • Functia AGC-'Automatic Gain Control' are rol in ponderarea fluctuatiilor de iluminat ce duc la diminuarea semnalului video.
  • Camera surpinde imagini detaliate indiferent de pozitia iluminarii disponibile datorita optiunii BLC. Optiunea BLC-'Back Light Compensation' reproduce automatic amanunte crescute in portiunile intunecate ale unei imagini atunci cand o stralucire mai mare decat cea normala le mascheaza.

 

Captura foto pe timp de zicamere supraveghere ir 837

Captura foto pe timp de noapte

camera de supraveghere ir 837 cu infrarosu

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  600 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony Super HAD CCD 
 Lentila   varifocala 2.8-12 mm
 Infrarosu  54 leduri IR , maxim 50 m 
 Protectie  exterior
 Consum  700 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Nu 
 Automatic Gain Control  Da 
 Altele  BLC, AES 
 
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de exterior VC-IR837 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top