Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de exterior B2R2812SE View full size

Camere de exterior B2R2812SE

pentru maxim 100 m

Available

 

      Vedere nocturna 60 m       
Senzor 1/3" Sony EXVIEW HAD CCD  
700 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Wide Dynamic Range
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 327.36

B2R2812SE

Add Subtract

30 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 32 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 32 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 3.20.


Optiuni deosebite ale acestor camere video de supraveghere profesionala:
  • Caracteristica AWB-'Auto White Balance' regleaza automatic temperatura de culoare a inregistrarii captata de camera supraveghere in functie de tipul de lumina disponibila.
  • Aceasta camera va asigura o imagine de calitate indiferent de situatia de iluminare. WDR-'Wide Dynamic Range' este o functie a camerelor de supraveghere ce perfectioneaza captarea in stari de lumina nefavorabile.
  • Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor de supraveghere ce poate fi executat de pe TV,monitor etc.In acest meniu putem regla diferite setari cu care camera este prevazuta.

Captura foto pe timp de zi

 

Captura foto pe timp de noapte

 


Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  700 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony EXVIEW HAD CCD 
 Lentila   varifocala 2.8 - 12 mm
 Infrarosu  76 leduri IR , maxim 60 m 
 Protectie  exterior
 Consum  500 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Da
 On-Screen Display  Da 
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, Effio-E DSP 
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de exterior B2R2812SE este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top