Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de exterior SD-22CXX6J View full size

Camere de exterior SD-22CXX6J

pentru maxim 100 m

Available

 

      Vedere nocturna 150 m 
 1/4" Sony Exview HAD CCD   
540 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Lentila varifocala 3.9-85.8 mm
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 1,697.56

SD-22CXX6J

Add Subtract

20 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 169 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 169 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 16.90.


Caracteristici deosebite ale acestor camere de supraveghere pentru exterior:

  • Functia AWB-'Auto White Balance' ajusteaza automat temperatura de culoare a inregistrarii surprinsa de camera de supraveghere depinzand de modul de iluminare prezenta oferindu-va in felul acesta o imagine de calitate indiferent de conditiile de iluminare.
  • Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor de monitorizare care poate fi apelat de pe TV,monitor etc. In acest meniu putem schimba diverse setari cu care camera de supraveghere este dotata.

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie   540  linii TV 
 Tip senzor    1/4" Sony Exview HAD CCD  
 Lentila   varifocala 3.9 - 85.8 mm
 Infrarosu  IR, maxim 150m
 Protectie  exterior (speed dome) IP66 
 Consum  1000 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C 
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, zoom optic 22x, zoom digital 
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de exterior SD-22CXX6J este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top