Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camera de exterior EV-FIX60M4-S07 View full size

Camera de exterior EV-FIX60M4-S07

pentru maxim 100 m

Available

 

      Vedere nocturna 60 m 
Senzor 1/3" Sony CCD 
1000 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Digital Noise Reduction
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 290.16

EV-FIX60M4-S07

Add Subtract

30 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 29 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 29 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.90.


Functii speciale ale acestor camere de supraveghere infrarosu:


  • Optiunea AWB-'Auto White Balance' adapteaza automatic temperatura de culoare a inregistrarii inregistrata de camera de supraveghere depinzand de tipul de lumina existenta.
  • Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un panou de comanda al camerelor de monitorizare ce poate fi apelat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot regla o variatie de parametri cu care camera este inzestrata.
  • Functia DNR-'Digital Noise Reduction' reduce "zgomotul" din imaginile surprinse de camera de supraveghere, furnizand astfel o inregistrare limpede si distincta. Aceasta functie este esentiala in redarea unor imagini de calitate in conditii nefavorabile.

Captura foto pe timp de zi

Demo camere exterior fix60m4-s07 ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camere supraveghere exterior profesionale fix60m4-s07 noaptea

 

 
 
Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  1000 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD
 Lentila   fixa 4 mm
 Infrarosu  2 leduri IR Array , maxim 60 m  
 Protectie  exterior
 Consum  600 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Da
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, 3DNR, IR-Cut

 

 

 

DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camera de exterior EV-FIX60M4-S07 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top