Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de exterior EV-FIX60M6-S05 View full size

Camere de exterior EV-FIX60M6-S05

pentru maxim 100 m

Available

 

      Vedere nocturna 60 m 
Senzor 1/3" Sony CCD 
700 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Auto White Balance
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 240.56

EV-FIX60M6-S05

Add Subtract

28 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 24 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 24 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.40.


Caracteristici speciale ale acestor camere pentru supraveghere:

  • Functia AWB-'Auto White Balance' ajusteaza automatic temperatura de culoare a inregistrarii inregistrata de camera video depinzand de tipul de lumina prezenta.
  • WDR-'Wide Dynamic Range' este o caracteristica a camerelor de supraveghere care imbunatateste inregistrarea in situatii de iluminare nepotrivite.
  • Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor de supraveghere ce poate fi executat de pe TV,monitor etc. In acest meniu putem ajusta o variatie de optiuni cu care camera de supraveghere este inzestrata. Aceasta optiune este ideala pentru ajustarea cu usurinta a camerei.

Captura foto pe timp de zi

Demo camere de exterior fix60m6-s05 ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camere supraveghere infrarosu fix60m6-s05 noaptea

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  700 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD
 Lentila   fixa 6 mm
 Infrarosu  2 leduri IR Array , maxim 60 m  
 Protectie  exterior
 Consum  600 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Da
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, Effio OSD
 
 
 
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de exterior EV-FIX60M6-S05 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top