Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camera de exterior EV-FIX60M6-06 View full size

Camera de exterior EV-FIX60M6-06

pentru maxim 100 m

Available

EV-FIX60M6-06 sunt camere video de supraveghere profesionale dotate cu senzor 1/3" HR CCD si 800 linii TV. Pot ilumina pana la 60m pe timp de noapte.

Detalii

lei 228.16

EV-FIX60M6-06

Add Subtract

27 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 22 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 22 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.20.


Functii speciale ale acestei camere de supraveghere:

  • Capabilitatea AWB-'Auto White Balance' echilibreaza automatic temperatura de culoare a inregistrarii inregistrata de camera supraveghere depinzand de genul de iluminare disponibila, imbunatatind astfel imaginea din punct de vedere calitativ.

 

Captura foto pe timp de zi

Demo camere de supraveghere exterior profesionale fix60m6-06 ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camera de exterior fix60m6-06 noaptea

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  800 linii TV 
 Tip senzor    1/3" HR CCD
 Lentila   fixa 6 mm
 Infrarosu  2 leduri IR Array , maxim 60 m  
 Protectie  exterior
 Consum  600 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Nu
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, 960H, Ir-cut
 
 
 
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camera de exterior EV-FIX60M6-06 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top