Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camera de exterior EV-FIX60M6-S07 View full size

Camera de exterior EV-FIX60M6-S07

pentru maxim 100 m

Available

 

      Vedere nocturna 60 m 
Senzor 1/3" Sony CCD 
1000 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Auto White Balance
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 290.16

EV-FIX60M6-S07

Add Subtract

27 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 29 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 29 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.90.


Aceasta camera pentru supraveghere are urmatoarele functii speciale:
  • Capabilitatea AWB-'Auto White Balance' ajusteaza automatic temperatura de culoare a inregistrarii captata de camera video depinzand de genul de lumina disponibila.
  • Functia OSD-'On-Screen Display' este un panou de comanda al camerelor de monitorizare care poate fi apelat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot regla diverse parametri cu care camera este inzestrata.
  • Functia DNR-'Digital Noise Reduction' reduce "zgomotul" din imaginile inregistrate de camera supraveghere, dand in felul acesta o imagine limpede si deosebita. Aceasta optiune este foarte importanta atunci cand situatia de inregistrare variaza mult.

Captura foto pe timp de zi

Demo camere supraveghere cu infrarosu fix60m6-s07 ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camere de supraveghere exterior cu infrarosu fix60m6-s07 noaptea

 

 
 
Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  1000 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD
 Lentila   fixa 6 mm
 Infrarosu  2 leduri IR Array , maxim 60 m  
 Protectie  exterior
 Consum  600 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, 3DNR, IR-Cut

 

 

 

DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camera de exterior EV-FIX60M6-S07 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top