Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de exterior EV-BIGFIX100-S01 View full size

Camere de exterior EV-BIGFIX100-S01

pentru maxim 100 m

Available

 

      Vedere nocturna 100 m 
Senzor 1/3" Sony CCD 
420 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Auto White Balance
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 223.20

EV-BIGFIX100-S01

Add Subtract

31 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 22 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 22 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.20.


Aceasta camera supraveghere infrarosu are in dotare urmatoarele functii:

  • Capabilitatea AWB-'Auto White Balance' potriveste automat temperatura de culoare a imaginii inregistrata de camera de supraveghere in functie de genul de lumina existenta.
  • WDR-'Wide Dynamic Range' este o proprietate a camerelor de supraveghere care perfectioneaza captarea in stari de iluminare defavorabile.
  • Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor video ce poate fi accesat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot regla o variatie de optiuni cu care camera de supraveghere este dotata. Meniul OSD asigura o utilizare si setare facila a camerei de supraveghere.

Captura foto pe timp de zi

Demo camera supraveghere video bigfix100-s01 ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camera video de supraveghere bigfix100-s01 ziua

 

 

Caracteristici tehnice:
 

 Rezolutie  420 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD
 Lentila   fixa 16 mm
 Infrarosu  12 leduri IR de putere , maxim 100 m  
 Protectie  exterior
 Consum  600 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Nu
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC

 

 

DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de exterior EV-BIGFIX100-S01 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top