Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camera de exterior EV-BIGFIX100-S02 View full size

Camera de exterior EV-BIGFIX100-S02

pentru maxim 100 m

Available

 

      Vedere nocturna 100 m 
Senzor 1/3" Sony CCD 
480 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Auto White Balance
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 252.96

EV-BIGFIX100-S02

Add Subtract

30 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 25 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 25 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.50.


Aceasta camera de supraveghere are urmatoarele proprietati speciale:

 

  • Capabilitatea AWB-'Auto White Balance' ajusteaza automat temperatura de culoare a imaginii inregistrata de camera de supraveghere in functie de genul de lumina existenta.
  • WDR-'Wide Dynamic Range' este o proprietate a camerelor de supraveghere care imbunatateste captarea in situatii de lumina proaste, oferindu-va astfel o imagine de calitate indiferent de situatie.
  • Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un panou de comanda al camerelor video care poate fi executat de pe TV,monitor etc. In acest meniu putem ajusta diverse optiuni cu care camera este echipata.

Captura foto pe timp de zi

Demo camera infrarosu supraveghere bigfix100-s02 ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camere de supraveghere bigfix100-s02 ziua

 

Caracteristici tehnice:
 

 Rezolutie  480 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD
 Lentila   fixa 16 mm
 Infrarosu  12 leduri IR de putere , maxim 100 m  
 Protectie  exterior
 Consum  600 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Nu
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC

 

 

 

DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camera de exterior EV-BIGFIX100-S02 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top