Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camera de exterior ZED72-06 View full size

Camera de exterior ZED72-06

pentru maxim 100 m

Available

 

      Vedere nocturna 60 m 
Senzor 1/3" HR CCD 
800 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Lentila varifocala 2.8-12 mm 
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 321.16

ZED72-06

Add Subtract

33 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 32 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 32 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 3.20.


Functii deosebite atribuite acestor camere de supraveghere video:

  • Caracteristica AWB-'Auto White Balance' adapteaza automatic temperatura de culoare a inregistrarii surprinsa de camera video depinzand de genul de lumina disponibila.
  • Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor de supraveghere ce poate fi executat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot schimba diverse setari cu care camera este dotata.
  • Functia DNR-'Digital Noise Reduction' filtreaza "zgomotul" din imaginile surprinse de camera video, emitand astfel o imagine clara si distincta. Datorita acestei functii va puteti bucura de o imagine de calitate indiferent de situatia de iluminare.

Captura foto pe timp de zi

Demo camera supraveghere zed72-06 ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camera de supraveghere zed72-06 noaptea

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  800 linii TV 
 Tip senzor    1/3" HR CCD
 Lentila   varifocala 2.8 - 12 mm
 Infrarosu  72 leduri IR , maxim 60 m  
 Protectie  exterior
 Consum  600 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Nu
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, 960H, IR-cut
 
 
 
 
 
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camera de exterior ZED72-06 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top