Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de exterior ZED72-S07 View full size

Camere de exterior ZED72-S07

pentru maxim 100 m

Available

 

      Vedere nocturna 60 m 
Senzor 1/3" Sony CCD 
1000 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Lentila varifocala 2.8-12 mm 
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 272.80

ZED72-S07

Add Subtract

31 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 27 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 27 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.70.


Aceste camere de supraveghere sunt dotate cu urmatoarele functii speciale:


  • Optiunea AWB-'Auto White Balance' potriveste automat temperatura de culoare a imaginii captata de camera video depinzand de genul de iluminare prezenta.
  • Functia OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor de supraveghere ce poate fi accesat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot regla o variatie de setari cu care acest model de camere de supraveghere este echipata. Acest meniu permite o reglare rapid si facila a camerei de supraveghere.
  • Caracteristica DNR-'Digital Noise Reduction' filtreaza "zgomotul" din imaginile captate de camera video, generand astfel o inregistrare clara si distincta.

Captura foto pe timp de zi

Demo camera supraveghere infrarosu zed72-s07 ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camera infrarosu supraveghere zed72-s07 noaptea

 

 

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  1000 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD
 Lentila   varifocala 2.8 - 12 mm
 Infrarosu  72 leduri IR , maxim 60 m  
 Protectie  exterior
 Consum  600 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, 3DNR, Ir-cut

 

 

 

DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de exterior ZED72-S07 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top