Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de exterior ZED24-S05 View full size

Camere de exterior ZED24-S05

pentru maxim 20 m

Available

 

      Vedere nocturna 20 m 
Senzor 1/4" Sony CCD 
700 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Auto White Balance
Suport inclus
Garantie 2 ani

Salvează


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 148.80

ZED24-S05

Add Subtract

30 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 14 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 14 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 1.40.


Optiuni speciale incluse in aceasta camera de exterior:

  • Functia AWB-'Auto White Balance' adapteaza automatic temperatura de culoare a imaginii captata de camera video depinzand de tipul de iluminare prezenta.
  • WDR-'Wide Dynamic Range' este o proprietate a camerelor de supraveghere ce imbunatateste inregistrarea in situatii de iluminare nefavorabile, imaginile redate fiind superior calitative.
  • Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un meniu al camerelor de monitorizare care poate fi executat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot ajusta diverse setari cu care acest model de camere de supraveghere este prevazuta.

 

 Rezolutie  700 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD
 Lentila   fixa 3.6 mm
 Infrarosu  24 leduri IR , maxim 20 m 
 Protectie  exterior
 Consum  500 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide dynamic Range  Da
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Back Light Compensation   Nu
 
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de exterior ZED24-S05 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top