Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camera de exterior ATX-S07 View full size

Camera de exterior ATX-S07

pentru maxim 40 m

Available

 

      Vedere nocturna 40 m  
Senzor 1/3" Sony CCD 
1000 linii TV 
Lentila 6 sau 8 mm la comanda
Auto White Balance
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 271.56

ATX-S07

Add Subtract

30 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 27 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 27 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.70.


Aceasta camera de supraveghere interior este dotata cu urmatoarele functii speciale:
  • Functia AWB-'Auto White Balance' potriveste automatic temperatura de culoare a inregistrarii surprinsa de camera de supraveghere in functie de tipul de iluminare disponibila. Optiunea este extrem de folositoare in situatiile in care lumina disponibila variaza mult.
  • Functia OSD-'On-Screen Display' este un panou de comanda al camerelor de monitorizare ce poate fi executat de pe TV,monitor etc. In acest meniu se pot ajusta diverse setari cu care acest model de camere supraveghere video este dotata.
  • Functia DNR-'Digital Noise Reduction' filtreaza "zgomotul" din imaginile surprinse de camera video, emitand astfel o imagine limpede si distincta.

Captura foto pe timp de zi

Demo camera de supraveghere de interior ATX s07 ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo video camere de supraveghere interior ATX s07 noaptea

 

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  1000 linii TV 
 Tip senzor    1/3" Sony CCD
 Lentila   6 sau 8 mm (la comanda)
 Infrarosu  48 leduri IR, maxim 40 m  
 Protectie  interior
 Consum  150 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -10 - 50 grade C  
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Da
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  BLC, 3DNR, Ir-cut, 720p
 
 
 
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camera de exterior ATX-S07 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top