Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camera de exterior ZED42-06 View full size

Camera de exterior ZED42-06

pentru maxim 40 m

Available

 

      Vedere nocturna 40 m 
Senzor 1/3" HR CCD
800 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Lentila varifocala 2.8-12 mm 
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 179.80

ZED42-06

Add Subtract

29 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 17 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 17 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 1.70.


Caracteristici speciale ale acestor camere pentru supraveghere:

 

  • Capabilitatea AWB-'Auto White Balance' potriveste automat temperatura de culoare a inregistrarii surprinsa de camera video depinzand de modul de lumina prezenta.
  • Caracteristica OSD-'On-Screen Display' este un panou de comanda al camerelor de monitorizare care poate fi executat de pe TV,monitor etc. In acest meniu putem schimba diferite optiuni cu care camera de supraveghere este prevazuta.
  • Aceasta camera inregistreaza imagini de clare datorita functiei DNR. Caracteristica DNR-'Digital Noise Reduction' filtreaza "zgomotul" din imaginile surprinse de camera de supraveghere, generand in felul acesta o inregistrare limpede si deosebita

Captura foto pe timp de zi

Demo camere supraveghere profesionale zed24-06 ziua

Captura foto pe timp de noapte

Demo camere de supraveghere profesionale zed24-06 noaptea

  • .

 

Caracteristici tehnice:
 
 Rezolutie  800 linii TV 
 Tip senzor    1/3" HR CCD
 Lentila   varifocala 2.8 - 12 mm
 Infrarosu  42 leduri IR , maxim 40 m  
 Protectie  exterior
 Consum  600 mA
 Alimentare  12Vcc
 Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
 Auto White Balance  Da
 Wide Dynamic Range  Nu
 On-Screen Display  Nu
 Automatic Gain Control  Nu
 Altele  960H, IR-cut
 
 
 
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camera de exterior ZED42-06 este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top