Buletin de știri

Flux RSS

Nu sunt adăugate fluxuri RSS

Camere de exterior SK428/700E View full size

Camere de exterior SK428/700E

pentru maxim 40 m

Available

 

      Vedere nocturna 40 m       
1/3" Sony EXVIEW HAD CCD 
700 linii TV 
Rezistenta la intemperii
Digital Noise Reduction
Suport inclus
Garantie 2 ani


Contact rapid
 comanda camere supraveghere prin cosmote0763.147.880 - tehnic
 comanda camere supraveghere prin orange0747.638.708 - garantii
 comanda camere supraveghere prin vodafone0731.226.373 - comenzi

Detalii

lei 241.80

SK428/700E

Add Subtract

28 items in stock

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 24 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 24 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 2.40.


Functii deosebite pentru aceasta camera de supraveghere pentru exterior:
 • Capabilitatea AWB-'Auto White Balance' ajusteaza automatic temperatura de culoare a inregistrarii inregistrata de camera de supraveghere depinzand de genul de lumina existenta.
 • WDR-'Wide Dynamic Range' este o functie a camerelor de supraveghere care perfectioneaza captarea in stari de iluminare nefavorabile.
 • Functia OSD-'On-Screen Display' este un panou de comanda al camerelor de monitorizare ce poate fi accesat de pe TV,monitor etc. In acest meniu putem regla o variatie de optiuni cu care camera video este prevazuta.
 • Caracteristica DNR-'Digital Noise Reduction' elimina "zgomotul" din imaginile surprinse de camera de supraveghere, emitand astfel o imagine limpede si distincta.
 • Optiunea AGC-'Automatic Gain Control' are rol in contrabalansarea variatilor de iluminat care duc la diminuarea semnalului video.
 • Optiunea BLC-'Back Light Compensation' reprezinta automatic amanunte crescute in portiunile intunecoase ale unei imagini atunci cand o stralucire mai crescuta decat cea normala le acopera.

Captura foto pe timp de zi

camera supraveghere sk428 cu lumina

Captura foto pe timp de noapte - efectul usor de imagine rotunda este dat de faptul ca puterea coroanei cu  infrarosu este prea mare pentru camera in care a fost facuta proba

camera supraveghere sk428 cu infrarosu

 

 • Caracteristici tehnice:
   
   Rezolutie  700 linii TV 
   Tip senzor    1/3" Sony EXVIEW HAD CCD 
   Lentila   varifocala 2.8-12 mm
   Infrarosu  42 leduri IR , maxim 40 m 
   Protectie  exterior
   Consum  500 mA
   Alimentare  12Vcc
   Temperatura de operare   -20 - 50 grade C
   Auto White Balance  Da
   Wide Dynamic Range  Da
   On-Screen Display  Da 
   Automatic Gain Control  Da 
   Altele  BLC, DNR, AES, UTC, Effio-E DSP
   

   

 • CCD: SONY
DETALII LEGATE DE LIVRAREA, TRANSPORTUL SI INSTALAREA DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Veti fi sunat dupa ce receptionam comanda pentru a o confirma si pentru a vi se comunica costul transportului. In functie de locatia dumneavoastra vom alege cel mai ieftin curier cu care avem contract. Pentru comenzi mai mari de 1000 lei transportul este gratuit daca locuiti intr-o localitate cu reprezentanta zonala a curierului. In 99% din cazuri livram in aceeasi zi.

Produsul Camere de exterior SK428/700E este ambalat de producator cu suficiente elemente de protectie, astfel incat il veti primi intact, fara nici o deteriorare in urma transportului. Dupa primire, daca aveti dificultati la instalarea sau setarea produsului va acordam asistenta tehnica gratuita prin telefon. De asemenea, daca veti constata ca produsul nu indeplineste cerintele dumneavoastra, il puteti schimba in termen de 30 de zile, singura conditie fiind returnarea in perfecta stare a produsului si a ambalajului furnizat.

In situatia in care locuiti intr-o zona maxim limitrofa a Bucurestiului, va punem la dispozitie o echipa de profesionisti autorizati de IGPR pentru instalarea camerelor de supraveghere.

Pretul produselor nu include si taxa de instalare. Pentru instalarea unui sistem de supraveghere achizitionat de la noi beneficiati de preturi preferentiale la manopera.

Pentru orice alte detalii tehnice legate de camere supraveghere sau sisteme de supraveghere unul din consultantii nostri va sta la dispozitie.

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

top